Spreekuur

Consulten vinden op afspraak plaats. U kunt per telefoon of mail (zie Contact) een afspraak maken. De wachttijden zijn over het algemeen kort: maximaal 2 weken, vakantieperiodes uitgezonderd.

De spreekuren worden overdag gehouden op maandag tot en met donderdag en op verzoek eventueel op zaterdagochtend.

Een eerste consult duurt 1-1,5 uur. Deze tijd is nodig om zoveel mogelijk informatie te verzamelen die van belang is voor een homeopathische diagnose. Aan het eind van het spreekuur krijgt u een recept voor een homeopathisch middel voorgeschreven. Een vervolgconsult duurt 30-45 minuten; een kort vervolgconsult is 15-30 minuten.

Telefonisch spreekuur op afspraak: Indien u een consult per telefoon wilt, kunt u dit aanvragen per telefoon of mail (zie: Contact). U zult dan op een afgesproken tijdstip worden teruggebeld.

E-consult: Als u een consult via de mail wilt, kunt u te allen tijde een mail sturen naar het mailadres van de praktijk. (zie: Contact). U ontvangt normaal gesproken binnen 1 week een antwoord per mail. Mocht uw vraag niet per telefoon of mail te beantwoorden zijn, dan wordt u alsnog uitgenodigd voor een consult op de praktijk.

Lees ook het privacyreglement.